Szerezzen két éves tagságot mindössze 119 €-ért*

Nálunk még többet kap tagságáért!

Mi szolgáltatjuk Önnek az első számú hálózatot

Férjen hozzá több mint 600 000 hotelhez, 4200 partnerüdülőhöz, exkluzív tagsági kedvezményekhez, valamint legjobb ár garanciánkhoz.**

Cash Vacation Options

Plusz üdülések és last minute ajánlatok

Foglaljon egy Plusz üdülést, és tartsa meg csereértékét vagy pontjait a csereüdülésekre. A last minute ajánlatok plusz üdülések, amelyek esetében az utazás dátuma a foglalást követő 45 napon belül esik.

Member-Only RCI Travel Benefits

RCI Travel†

Tagsága hajókörutak, hotelszobák, kedvezményes utazások és üdülési „extrák”, például repülőutak, autóbérlés és belépőjegyek elérését biztosítja az Ön számára.

Give Vacations

Exkluzív ajánlatok

Takarítson meg rendszeres csereérték vagy pont kedvezményeinkkel, plusz üdülés ajánlatainkkal és sok minden mással!

RCI Platinum

Váltson prémium tagsági szintre, hogy igénybe vehesse az elsőbbségi hozzáférést, lakóegységváltást, üdülőmódosítást, folyamatos keresést és még sok egyebet.

Üdülési védelem

A fokozott védelemmel a bejelentkezés előtti ötödik napig BÁRMILYEN okból módosíthatja vagy lemondhatja a csereüdülését! Ha lemondja a foglalást, visszautaljuk a cseredíjat és felhasznált csereértékét RCI tagsági fiókjába.

Vendégigazolványok

Ossza meg az RCI partnerüdülőkben való üdülés élményét családjával és barátaival. Ön lefoglalja, ők utaznak. Csereüdülések, Plusz üdülések és Last minute ajánlatok esetében is elérhető.

ÚJ! RCI Flexipay

Foglaljon most – fizessen később az RCI Flexipaynek köszönhetően! Válasszon a már 300 € értéktől elérhető Plusz üdülések rendkívüli kínálatából, és fizesse ki előre csak 25%-át! A fennmaradó tartozást az utazás dátumától függően akár 12 havi kamatmentes részletekben egyenlítheti ki.

ÚJ! Automatikus deponálás

A rögzített időbeosztású hetekkel rendelkező válogatott utazók most igénybe vehetik az automatikus deponálást. Az RCI minden évben deponálja hetét annak kezdő időpontjától számított 12 hónappal korábban, így biztosítva, hogy hetéért a maximális deponálási csereértéket kapja meg. Ez azt jelenti, hogy még több üdülésből választhat majd!

Segítünk Önnek a legtöbbet kihozni az általunk nyújtott lehetőségekből

RCI Weeks

Súgókönyvtár

Itt megtalálja útmutatóinkat, videóinkat és minden elérhető információt. Legyen ez az első, amit ellenőriz, ha bármire kíváncsi tagsági fiókjával kapcsolatban!

RCI kozosseg

Csatlakozzon tagjainkból és az üdülés szerelmeseiből álló online közösségünkhöz. Ossza meg történetét, és inspirálódjon.

Kapcsolat

Hívja tapasztalt tanácsadóinkat, ha segítségre és útmutatásra van szüksége. Kattintson ide a telefonszámokért és a nyitvatartásért.

Csatlakozzon újra most online, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot

Segítségre van szüksége az online újracsatlakozási űrlapunk kitöltésében? Olvassa el a tippeket itt >

 

Feltételek: *Két év tagság mindössze 119 €-ért: Az ajánlat normál RCI Weeks tagokra vonatkozik, akiknek a tagsága több mint 6 hónapja járt le. A kedvezményes Weeks tagságmegújítási díj előre és teljes összegben fizetendő. Az ajánlat csak egyszer vehető igénybe. Az ajánlatot külön értesítés nélkül meghosszabbíthatjuk vagy visszavonhatjuk. *79 €-os megtakarítás: Az 79 €-os megtakarítás az évente normál esetben 99 € értékű tagsági díj két éves összegéből történik. Érvényesség: A normál tagsági feltételek érvényesek. A részletekért látogassa meg az RCI.com oldalt.

Az † RCI Travel szolgáltatásait a Contemporary Travel Solutions Ltd nyújtja, valamint üzemelteti, cégjegyzékszám: 06664958, székhely: Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. A Contemporary Travel Solutions Ltd repülőutat is tartalmazó csomagokat árusít a 11285 ATOL szám alatt, valamint P6913 számmal az ABTA tagja. Ha egyéni utazási szolgáltatásokat, például csak szállást vásárol, ez a védelem nem érvényes. Az RCI Travel vállalatnál kezdeményezett összes foglalásra annak saját foglalási feltételei érvényesek. A Contemporary Travel Solutions az RCI Travel márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja. Az RCI Europe az RCI Travel vállalattól független jogi személy. Az RCI Europe nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Nem minden RCI Travel termék érhető el minden országban. UK Copyright © 2020 RCI Travel. Minden jog fenntartva.