Mit teszünk Önért?

 

Szervezetünk több mint 40 éve működik, így megszoktuk, hogy az utazási iparág változó igényeinek megfelelően fejlődjünk. A Covid–19 nem szívesen látott vendég, és eltökélt szándékunk, hogy ne rontsa el üdülését.

Utazási hálózatunkat úgy alakítjuk ki, hogy alkalmazkodjunk a folyamatosan változó világunkhoz – és minden eddiginél keményebben dolgozva biztosítjuk, hogy Ön kellemes és biztonságos szállást kapjon partnereinknél a világ minden táján.

Az egyes mozaikokra kattintva további információt tudhat meg arról, hogyan gondoskodunk arról, hogy Ön az igényeinek megfelelően foglalhasson, módosíthassa foglalását és élvezhesse üdülését.

Már foglalt? Open in a new Window

Már foglalt?

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek a legtöbbet kihozni meglévő foglalásából.

Összegyűjtöttünk néhány hasznos információt, amelyek segítségével felfedezheti lehetőségeit.

Tudjon meg többet itt!

Nem biztos a foglalásban? Open in a new Window

Nem biztos a foglalásban?

Tisztában vagyunk vele – ezért vezettünk be cserevédelmet a csereüdüléseihez, és módosítottuk a plusz üdülések lemondására vonatkozó szabályzatunkat.

Tudjon meg többet a cserevédelemről itt!

Olvassa el a plusz üdülések lemondására vonatkozó módosított szabályzatunkat itt.

A legújabb utazási információk Open in a new Window

A legújabb utazási információk

Az utazás módja talán megváltozott, de szerepünk az RCI-nél nem.

Mivel az utazási korlátozások és az irányelvek rendszeresen változnak, olyan információkat és hivatkozásokat gyűjtöttünk össze, amelyeket hasznosnak találhat.

Olvassa el útmutatásainkat és tippjeinket, amelyek segítenek Önnek felkészülni az üdülésére.

Rendelkezik jóváírással a fiókjában?

Rendelkezik jóváírással a fiókjában?

Ha van jóváírása, használja fel egy csere- vagy Plusz üdülés lefoglalásához több mint 4200 partnerüdülőnk egyikében. A jóváírások kedvezményeknél is alkalmazhatók!

A jóváírás lejárati dátuma attól függ, hogy mikor foglalta le az üdülését. További részletekért olvassa el a fenti „már foglalt” részt.

Nem kell elutaznia a jóváírás lejártáig – csak foglalnia kell. A jóváírások kedvezményeknél is alkalmazhatók!

Biztonságos tartózkodás az üdülőben

Biztonságos tartózkodás az üdülőben

Folyamatosan kapcsolatban vagyunk partnerüdülőinkkel arra vonatkozóan, hogy fokozott erőfeszítéseket tegyenek a szállás és a közösségi területek biztonságának megőrzéséért. Sokan már rendelkeznek a helyi hatóság igazolásával, mely mutatja, hogy a Covid–19-nek megfelelően üzemelnek, és saját szabályokat is alkottak a vendégek védelméért, amellett, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között – amennyire csak lehet – megőrzik normál működésüket.

Olvassa el a szimpatikus üdülők legújabb Trip Advisor értékeléseit, amelyek a nemrég ott járt vendégek tapasztalatait és fényképeit tartalmazzák. A legtöbb partnerüdülőnek saját közösségi média-hírcsatornája is van, amelyeket rendszeresen frissítenek.

Foglalásainál javasoljuk, hogy utazás előtt ellenőrizze az üdülő weboldalát, vagy ha bármilyen kérdése van, vegye fel közvetlenül velük a kapcsolatot!^

Itt vagyunk, ha szüksége lenne ránk

Itt vagyunk, ha szüksége lenne ránk

Vegye fel a kapcsolatot Üdülési tanácsadóinkkal telefonon vagy az Élő Súgó segítségével. Tanácsadóink naprakészek a Covid–19-cel és az utazási intézkedésekkel kapcsolatos tudnivalókról, és bármilyen foglalási problémával kapcsolatban tudnak tanácsot adni.

Tanácsadóink tudják, hogy jelenleg mely üdülők érhetők el, hol és mikor, és segítenek megtalálni az alternatív úti célt.

Mindig elérhetőek vagyunk, hogy Önnek minden lehetőség adott legyen az utazáshoz, a megtakarításhoz és az előnyök időben történő kihasználásához.

Mit mesélnek a tagjaink?

Itt vagyunk, ha szüksége van ránk!

RCI.com

RCI.com

A non-stop elérhető online oldalon bármikor megtalálhatja, lefoglahatja és kezelheti üdülését. De kérjük, ne online mondjon le üdülést – lépjen kapcsolatba velünk, hogy biztosan a legjobb megoldást válassza!

ÜDÜLÉSI TANÁCSADÓINK

ÜDÜLÉSI TANÁCSADÓINK

Hívja tapasztalt tanácsadóinkat ha segítségre és útmutatásra van szüksége. Kattintson ide a telefonszámokért és a nyitvatartásért.

*A fokozott védelem feltételei itt olvashatók.

^ Az Ön által meglátogatni kívánt üdülő felelős azért, hogy biztosítsa a vendégeknek a foglalt időpontokon rendelkezésre álló létesítményekkel kapcsolatos legfrissebb információkat, valamint megtegye a helyszínen szükséges egészségügyi és biztonsági intézkedéseket. Az RCI nem vállal felelősséget sem az üdülő által biztosított, sem az általa nem közölt információkért, továbbá az üdülőben érvényben lévő vagy elmaradt egészségügyi és biztonsági intézkedésekért sem.

Az † RCI Travel szolgáltatásait a Contemporary Travel Solutions Ltd nyújtja, valamint üzemelteti, cégjegyzékszám: 06664958, székhely: Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. A Contemporary Travel Solutions Ltd repülőutat is tartalmazó csomagokat árusít a 11285 ATOL szám alatt, valamint P6913 számmal az ABTA tagja. Ha egyéni utazási szolgáltatásokat, például csak szállást vásárol, ez a védelem nem érvényes. Az RCI Travel vállalatnál kezdeményezett összes foglalásra annak saját foglalási feltételei érvényesek. A Contemporary Travel Solutions az RCI Travel márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja. Az RCI Europe az RCI Travel vállalattól független jogi személy. Az RCI Europe nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Nem minden RCI Travel termék érhető el minden országban. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Minden jog fenntartva.