2 jaar voor slechts € 59 en een tegoed van € 50*

Bij ons haalt u het meeste uit uw lidmaatschap!

We zijn de drijvende kracht achter uw favoriete reisnetwerk

Profiteer van toegang tot meer dan 600.000 hotels, 4200 aangesloten vakantieverblijven, exclusieve ledenkortingen en onze besteprijsgarantie.**

Cash Vacation Options

Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen

Boek een 'Extra Vakantie' en bewaar uw ruilkracht of punten voor ruilvakanties. Last-minute aanbiedingen zijn Extra Vakanties met een vertrekdatum die binnen 45 dagen na de boekingsdatum valt.

Member-Only RCI Travel Benefits

RCI Travel†

U krijgt korting op cruisetochten, hotels en excursies, plus alle 'extra's' voor uw vakantie, zoals vluchten, autohuur en kaartjes voor attracties.

Give Vacations

Exclusieve aanbiedingen

Uw lidmaatschap geeft u korting op ruilkracht of punten, toegang tot Extra Vakantie-deals en nog veel meer!

RCI Platinum

Upgrade naar ons premium lidmaatschap voor voorrang, accommodatie-upgrades en resortwijzigingen, gratis Lopende Zoekopdrachten en meer

Vakantiebescherming

Met uitgebreide bescherming kunt u uw ruilvakantie tot vijf dagen voor het inchecken om elke reden wijzigen of annuleren! Als u annuleert, ontvangt u uw gebruikte ruilkosten en ruilkracht terug op uw RCI-ledenaccount.

Gastencertificaten

Deel RCI-bestemmingen met uw vrienden en familie. U boekt - zij reizen. Geldig voor ruilvakanties, Extra Vakanties of last-minute aanbiedingen.

NIEUW! RCI Flexipay

Boek nu en betaal later met RCI Flexipay! Kies een van de fantastische Extra Vakanties vanaf € 300 en betaal slechts 25% van de kosten vooraf. Uw resterende betalingen kunnen worden gedaan in maximaal 12 renteloze maandelijkse termijnen, afhankelijk van uw reisdatum.

NIEUW! Automatisch deponeren

Geselecteerde eigenaren van een vaste week kunnen nu profiteren van automatisch deponeren. We deponeren uw week elk jaar 12 maanden van tevoren om ervoor te zorgen dat u niet alleen van de maximale deponeringsruilkracht profiteert, maar ook nog eens van een bredere vakantiekeuze.

Wij helpen u alles uit RCI te halen

RCI Weeks

Helpbibliotheek

Vol met handleiding, video's en informatie. Raadpleeg deze bron voor alles wat u wilt weten over uw lidmaatschap.

RCI-community

Ontmoet leden en reisfanaten in onze online gemeenschap. Deel uw ervaringen en laat u inspireren.

Word nu online opnieuw lid of neem contact met ons op

Hulp nodig bij het invullen van ons online herinschrijfformulier? Lees hier de tips >

 

*Deze aanbieding geldt voor standaard RCI Weeks-leden waarvan het lidmaatschap minstens 7 maanden geleden en maximaal 2 jaar geleden is verlopen en die momenteel een eigen vakantiebezit hebben. € 50 korting op een RCI-vakantie: de korting is van toepassing op een standaard RCI Weeks-ruil of een Extra Vakantie. RCI-ruilvakantie: betalen van ruilkosten en deponeren van RCI-week vereist. De normale regels met betrekking tot ruilkracht zijn van toepassing. Extra Vakanties: geen weekdeponering/ruil vereist. Bij de prijs van vakanties is alleen accommodatie inbegrepen. Reiskosten en andere kosten zijn niet inbegrepen. RCI behoudt zich het recht voor deze aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving in te trekken of te verlengen.
^De totale besparing van € 189 is gebaseerd op de standaardlidmaatschapskosten van 2 x 1 jaar van € 99 elk, minus € 59 (aanbieding voor opnieuw lid worden), plus een tegoed van € 50 voor het RCI-account. Hiervan kan maximaal eenmaal per lidmaatschap gebruik worden gemaakt. Onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. Aanbieding geldig van 20 oktober 2020 tot 30 oktober 2020. De standaard lidmaatschapsvoorwaarden zijn van toepassing. Zie RCI.com voor meer informatie.
**RCI-leden kunnen in aanmerking komende ruilkracht gebruiken voor kortingen op hotelreserveringen, onderhevig aan de voorwaarden van het RCI Weeks-hotelprogramma. Klik hier voor de voorwaarden. Hotelreserveringen kunnen worden geboekt via het Alliance Reservation Network. Klik hier voor de volledige algemene voorwaarden voor hotelreserveringen bij het Alliance Reservation Network. De Gegarandeerde beste prijs is alleen van toepassing op bij het Alliance Reservation Network geboekte hotelreserveringen. **Klik hier voor de volledige algemene voorwaarden van onze Gegarandeerde beste prijs.

† RCI Travel wordt uitgevoerd/geëxploiteerd door Contemporary Travel Solutions Ltd, ondernemingsnummer 06664958, met hoofdzetel op Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd verkoopt arrangementen inclusief vluchten onder ATOL-nummer 11285 en valt onder ABTA-nummer P6913. Als u andere reisdiensten boekt, zoals alleen accommodatie, is deze bescherming niet van toepassing. Op alle boekingen bij RCI Travel zijn de boekingsvoorwaarden van RCI Travel van toepassing. Contemporary Travel Solutions gebruikt de merknaam RCI Travel onder licentie van RCI Europe. RCI Europe en RCI Travel zijn afzonderlijke entiteiten. RCI Europe biedt geen reisdiensten en is niet verantwoordelijk voor de producten of diensten die door RCI Travel worden verkocht of hierin aangeboden. Niet alle RCI Travel-producten zijn verkrijgbaar in alle landen. UK Copyright © 2020 RCI Travel. Alle rechten voorbehouden.