RCI hjälp

Så här återställer du ditt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord kan vi skicka dig en länk via e-post så att du kan återställa det.

För att göra det besöker du hemsidan rci.com, flyttar markören över området LOGGA IN ELLER REGISTRERA DIG och klickar på länken ”Har du glömt användarnamnet eller lösenordet?”

How to Retrieve Your Password

I området ”Glömt lösenord” anger du ditt användarnamn för RCI.com och klickar på Fortsätt.

Du blir sedan ombedd att ange svaret på någon av följande säkerhetsfrågor som du valde när du först registrerade dig för ett konto på rci.com. i. Vad heter ditt husdjur? ii. Vilken är din födelseort? iii. Vilket är din mammas namn som ogift? Ange ditt svar och klicka på ”ÅTERSTÄLL”.

Om du har angett rätt svar skickar vi ett e-postmeddelande till den e-postadress som visas, med en länk till ”Återställ ditt lösenord”.

Om du inte kommer ihåg svaret på din säkerhetsfråga kan du kontakta en RCI-guide som kan hjälpa dig.