Είμαστε μια εταιρεία με συνδρομητές, η οποία συγκεντρώνει λάτρεις των ταξιδιών που έχουν στην κατοχή τους καταλύματα διακοπών στα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας.

Γίνετε μέλη μας και απολαύστε έναν κόσμο με αμέτρητες ευκαιρίες διακοπών.

Είμαστε εδώ για κάθε ταξίδι, πάντα και παντού.

Ανακαλύψτε τα κύρια προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε ως μέλος της RCI.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο χάρη στη συνδρομή μας στην RCI. Τα ταξίδια είναι το πάθος μας

Nina Shah, μέλος της RCI

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΤΕ;

Τα μέλη μας εξοικονομούν περισσότερα χρήματα και απολαμβάνουν περισσότερες επιλογές διακοπών και ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

*Τα μέλη της RCI Europe καταβάλλουν την ίδια διεθνή προμήθεια ανταλλαγής, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την τοποθεσία του καταλύματος.

~ Τα μέλη του προγράμματος RCI Weeks μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συναλλακτική δύναμη που δικαιούνται για να εκμεταλλεύονται εκπτώσεις που υπόκεινται στο Πρόγραμμα RCI Weeks για Ξενοδοχεία, Ταξιδιωτικά προϊόντα και Υπηρεσίες, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα ξενοδοχεία, τα ταξιδιωτικά προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμα για κράτηση μέσω του Δικτύου Κρατήσεων της Alliance. Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις σχετικά με το δίκτυο κρατήσεων της Alliance, κάντε κλικ εδώ.

Η εγγύηση καλύτερης τιμής ισχύει μόνο για κρατήσεις ξενοδοχείου μέσω του δικτύου κρατήσεων της Alliance. Για τους πλήρεις όρους και τις προϋποθέσεις, κάντε κλικ εδώ.

^ Για να διαβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις της προστασίας ανταλλαγής, μεταβείτε εδώ.