Ως μέλος, σας δίνουμε τη δύναμη να έχετε μια ζωή γεμάτη ταξίδια. Μια ζωή γεμάτη εμπειρίες. Μια ζωή γεμάτη αγάπη. Μάθετε πώς μπορείτε να συνδεθείτε με άλλα μέλη-ομοϊδεάτες. Ανακαλύψτε τους τελευταίους διαγωνισμούς μας. Μοιραστείτε τις δικές σας ιστορίες διακοπών. Είμαστε μαζί σε αυτό!

Τα λόγια σας. Οι αναμνήσεις σας. Η RCI σας.

Ζωντανέψτε τις διακοπές σας

Η συνδρομή σας σάς δίνει τη δυνατότητα να πάτε οπουδήποτε. Θέλουμε να ακούσουμε τις εμπειρίες σας. Από αποδράσεις στην πόλη, διακοπές στην παραλία, αξέχαστα οδικά ταξίδια και προορισμούς από την λίστα των επιθυμιών σας — μοιραστείτε μαζί μας τις ταξιδιωτικές σας ιστορίες.

Στείλτε μας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές σας στην RCI και εμφανιστείτε στο RCI.com, στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε μελλοντικές καμπάνιες μέσω email.

Γίνετε RCI Insider

Μοιραστείτε την αγάπη σας για τις διακοπές με άλλους ομοϊδεάτες σας, συμμετέχοντας στην ομάδα RCI Europe Insiders στο Facebook — έναν ιδιωτικό χώρο αποκλειστικά για τα μέλη μας.

Συνδεθείτε με άλλα μέλη και ανακαλύψτε συστάσεις για προορισμούς και συμβουλές μελών ή μοιραστείτε τις δικές σας ταξιδιωτικές εμπειρίες. Θα μπορούσατε ακόμη και να κάνετε έναν φίλο για όλη σας τη ζωή!

Για να γίνετε μέλος της ομάδας, θα χρειαστείτε το αναγνωριστικό μέλους σας στην RCI. Μπορείτε να το βρείτε στο υποσέλιδο των περισσότερων μηνυμάτων email που λαμβάνετε από εμάς.

Είστε ένας τυχερός νικητής;

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στον τελευταίο μας διαγωνισμό και μοιράστηκαν τις αναμνήσεις των διακοπών τους.

Συγχαρητήρια στα νικητήρια μέλη μας XXXX και Nelli που έστειλαν τα υπέροχα στιγμιότυπα των διακοπών τους. Ελπίζουμε να απολαύσετε τα δώρα σας.

Μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό μας για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε.

Θέλετε να το μοιραστείτε; Το ίδιο κι εμείς!

Προτείνετε έναν φίλο σας σε εμάς και εμείς θα δώσουμε τόσο σε εσάς όσο και στον φίλο σας από μια πίστωση 50 £, την οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον λογαριασμό σας όταν ο φίλος σας ολοκληρώσει την εγγραφή του.*

Ισχύουν όροι.

Συνδεθείτε μαζί μας