Χρονομερίδιο ή κοινόχρηστη ιδιοκτησία διακοπών σημαίνει ότι αγοράζετε ένα χρονικό διάστημα, συνήθως μία εβδομάδα ή περισσότερο, σε ένα παραθεριστικό κατάλυμα το οποίο βρίσκεται σε ένα συγκρότημα με εσωτερικές παροχές, όπως, μεταξύ άλλων, πισίνα, μπαρ, εστιατόριο και άλλα.

Το χρονομερίδιο καθιστά οικονομικά εφικτή τη λύση της ιδιοκτησίας χρονομεριστικών διακοπών για όσους επιθυμούν ένα δεύτερο κατάλυμα σε έναν προορισμό της αρεσκείας τους, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν ολόκληρη την ιδιοκτησία λόγω οικονομικής δυσχέρειας ή λόγω του ότι δεν επιθυμούν να δεσμευτούν οικονομικά με την αγορά ενός δεύτερου καταλύματος.

Τα συγκροτήματα, συνήθως, προσφέρουν την επιλογή της ιδιοκτησίας της μίας εβδομάδας, με τη δυνατότητα αγοράς επιπλέον εβδομάδων στο ίδιο συγκρότημα ή σε άλλα συγκροτήματα που ανήκουν στην ίδια κατασκευαστική εταιρεία. Εάν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το συγκρότημα που έχετε κάθε χρόνο, η συνδρομή σας στην RCI σάς επιτρέπει να βάλετε την εβδομάδα ιδιοκτησίας σας σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής διακοπών και να κάνετε κράτηση για μια διαφορετική εβδομάδα στο δικό σας συγκρότημα ή να πάρετε μία εβδομάδα σε ένα εντελώς διαφορετικό συγκρότημα. Τα ακίνητα τμηματικής ιδιοκτησίας ή τα club προορισμών συνήθως προσφέρουν μεγαλύτερες χρονικές περιόδους ιδιοκτησίας σε διάστημα αρκετών εβδομάδων, συνήθως σε καταλύματα υψηλότερης κατηγορίας σε κοσμοπολίτικους προορισμούς.

 

"H RCI μάς δίνει την ελευθερία να μην βιαζόμαστε και να διαλέγουμε τις διακοπές που μας αρέσουν... Θεωρούμε ότι η βοήθεια που λαμβάνουμε μάς προετοιμάζει για τα ταξίδια μας και ποτέ δεν έχουμε νιώσει την ανάγκη να κάνουμε διακοπές με οδηγό ή μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου. Αυτό πραγματικά εμπλουτίζει την εμπειρία μας και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τα πάντα με τον δικό μας ρυθμό"

Jean-Louis και Marie-Françoise: Μέλη της RCI για περισσότερα από 20 χρόνια

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ;

Δίνουμε στα μέλη μας τη δυνατότητα να διαμορφώνουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.
Μεγαλύτερη εξοικονόμηση. Περισσότερες περιπέτειες. Περισσότερες αναμνήσεις.