RCI Help

Zo meldt u zich online aan

Voor uw gemak kunt u uw e-mailadres als uw gebruikersnaam gebruiken wanneer u zich registreert. Zorg dat u uw RCI-lidmaatschapskaart binnen handbereik hebt voordat u zich registreert. U hebt namelijk uw RCI-lidmaatschapsnummer nodig en die staat op de kaart.

U kunt uw lidmaatschapsnummer vinden bovenaan uw Weeks- of Points-accountoverzicht. Dit sturen we u iedere maand per mail.

Nu registreren>

How to Register Online

Stap 1: Voer uw lidmaatschapsnummer in

Als u een Weeks-lid bent, heeft uw lidmaatschapsnummer het volgende formaat: 1234-56789.

Als u een Points-lid bent, heeft uw lidmaatschapsnummer het volgende formaat: 1-2345678.

Gebruik alleen letters en/of cijfers wanneer u uw RCI-lidmaatschapsnummer invoert. Gebruik geen streepjes of spaties bij het invoeren.

Klik op 'DOORGAAN' om naar de volgende stap te gaan.

How to Register Online

Stap 2: Informatie over het lidmaatschap

Het lidmaatschapsnummer dat u hebt opgegeven in stap 1 wordt automatisch ingevuld. Voer nu uw achternaam en e-mailadres in de daartoe bestemde velden in.

Selecteer als laatste het land waar u woonachtig bent uit de vervolgkeuzelijst. Dit moet hetzelfde land zijn dat u aan ons hebt doorgegeven toen u lid werd van RCI.

Klik op 'DOORGAAN' om naar de volgende stap te gaan.

How to Register Online

Stap 3: Online profielgegevens

Voer een gebruikersnaam in. U kunt hiervoor uw e-mailadres gebruiken of een eigen gebruikersnaam kiezen.

Als de gebruikersnaam die u hebt gekozen al eerder gekozen is, moet u een andere naam kiezen.

Uw wachtwoord moet minstens 6 tekens lang zijn en mag geen speciale tekens bevatten. Het wachtwoord is ook hoofdlettergevoelig, dus hoofdletters en kleine letters moeten bij het aanmelden precies zo worden ingevoerd als tijdens de registratie van uw wachtwoord.

We moeten uw wachtwoord controleren, dus verzoeken wij u het opnieuw in te voeren in het daarvoor bestemde veld.

Mocht u ooit uw wachtwoord vergeten, dan moet u een geheime vraag beantwoorden, zodat we uw account kunnen herstellen.

Klik op 'DOORGAAN' om naar de volgende stap te gaan.

How to Register Online

Stap 4: Controleer uw gegevens

Lees de algemene voorwaarden van het RCI-lidmaatschap door en bevestig dat u akkoord gaat door het vakje 'IK GA AKKOORD' aan te vinken.

U ontvangt nu een e-mail ter bevestiging dat uw account is geregistreerd.

How to Register Online

Aanmelden op RCI.com

Als u uw account hebt geregistreerd met het e-mailadres dat al in ons bestand staat, kunt u zich gewoon aanmelden op RCI.com en alle mogelijkheden ontdekken.

Als u een ander e-mailadres hebt gebruikt dan het e-mailadres dat in ons bestand staat, zoek dan de inbox van dat e-mailadres naar een e-mail met een activeringslink. Klik op de link in deze e-mail zodat we uw e-mailadres kunnen controleren.

Zodra uw e-mailadres is geverifieerd, wordt u automatisch aangemeld op uw RCI.com-account.

Bezoek onze Help-bibliotheek voor nuttige tips voor het zoeken naar vakanties en hoe u het meeste uit uw RCI-lidmaatschap en online account haalt.