Ons vernieuwde lidmaatschap betaalt zichzelf terug!

Ons reguliere lidmaatschap kan de manier waarop u over de wereld reist veranderen. RCI Platinum maakt dit zelfs nog specialer. Flexibeler. En betekent dat u ook meer bespaart op essentiële extra's tijdens uw reis.

RCI Platinum-leden profiteren van nog grotere kortingen op hotelovernachtingen met cash boeking. U bespaart op autohuur door uw ruilkracht of punten te gebruiken – een voordeel dat alleen beschikbaar is voor leden met een upgrade.^

U krijgt ook ledenbeloningen voor geselecteerde boekingen, toegang tot luchthavenlounges en gratis upgrades en wijzigingen van vakantieverblijven.

U kunt gratis een lopende zoekopdracht instellen als u uw gewenste ruilvakantie op het moment van zoeken niet kunt vinden. Wij houden voor u de week/weken die leden deponeren in de gaten en laten het weten wanneer er een match is of helpen u een alternatief te vinden.

Bij veel van de boekingsvoordelen die gratis zijn voor onze geüpgradede leden, geldt een toeslag voor standaardleden. De totale kosten hiervan zijn hoger dan de kosten voor een upgrade en daarom loont het zich om voor RCI Platinum te kiezen!

De algemene voorwaarden van RCI Platinum vindt u hier

*RCI Europe-leden betalen dezelfde internationale ruilkosten, ongeacht de grootte of locatie van de accommodatie.

~ RCI Weeks-leden kunnen in aanmerking komende ruilkracht gebruiken om kortingen te krijgen op basis van het RCI Points Hotel, Travel Products and Services-programma, dat u hier kunt bekijken.

RCI Points-leden kunnen in aanmerking komende punten gebruiken om kortingen te krijgen op basis van het RCI Points Hotel, Travel Products and Services-programma, dat u hier kunt bekijken.

Hotels, reisproducten en diensten kunnen worden geboekt via het Alliance Reservation Network. klik hier voor de volledige algemene voorwaarden voor het Alliance Reservation Network.

De Gegarandeerde beste prijs is alleen van toepassing op bij het Alliance Reservation Network geboekte hotelreserveringen. klik hier voor de volledige voorwaarden..