Wij zijn een klein onderdeel van uw grootste vakantie-avontuur ooit!

We zijn een jaarabonnement voor mensen die van reizen houden en die vakantieweken in onze 4.200 aangesloten resorts over de hele wereld hebben.

Wij helpen u graag om uw ware potentieel te bereiken. We bieden u de mogelijkheid om uw eigen week/weken in te ruilen voor ruilkracht, zodat u bestemmingen wereldwijd kunt bezoeken voor dezelfde ruilkosten per week, ongeacht de grootte van de accommodatie.

Als u al weken in een RCI Weeks-resort bezit, kunt u met ons profiteren van kortingstarieven voor meer dan 600.000 hotels, 4.200 aangesloten resorts, meer dan 345.000 activiteiten en toonaangevende merken voor autoverhuur, exclusieve reisvoordelen voor leden, flexibele betaalmethoden en nog veel meer...

WAT VOOR SOORT RCI-REIZIGER BENT U?

WIJ ZIJN ER VOOR UW OVERNACHTINGEN, VLUCHTEN EN BEZIENSWAARDIGHEDEN

Van dagdromers tot plannenmakers: wij hebben alles voor u geregeld voor iedere reis, altijd en overal.

Klik op een lidmaatschapsoptie en laten we van start gaan

* Gebaseerd op een lidmaatschap van twee jaar van € 285 = € 142.5 per jaar. € 142.5 / 52 weken van het jaar = € 2.74 per week.

^Besparing over drie jaar van € 52, gebaseerd op onze standaard inschrijfkosten voor twee jaar van € 285, plus één jaar verlenging door middel van niet-automatische afschrijving ter waarde van € 99. Dit is een totaal van € 384, minus de standaard inschrijfkosten voor drie jaar van € 332 = een besparing van € 52.

Besparing van vijf jaar op basis van onze standaard inschrijvingskosten voor twee jaar van € 285, plus 3 x één jaar niet-automatische afschrijvingskosten ter waarde van € 99 per jaar. Dit is een totaal van € 297 = € 582, minus de standaard inschrijvingskosten over vijf jaar van € 370 = een besparing van €212.