A világ vezető utazási hálózata vagyunk azon üdülőingatlan-tulajdonosok számára, akik többet akarnak kihozni ingatlanukból, mint csupán egy egy hetes csereüdülés évente.

Szervezetünk közel 50 éve működik, így megszoktuk, hogy az utazási iparág változó igényeinek megfelelően fejlődjünk. Az első naptól kezdve úttörői voltunk az üdülési tulajdonjogokhoz kapcsolódó innovációnak.

Minden egy ötlettel kezdődött…

Az RCI a Resorts Condominiums International rövidítése. 1974-ben alapítóink, Jon és Christel DeHaan létrehozták az üdülési csererendszer koncepcióját. Meglátták azt a választási lehetőséget és hozzáadott értéket, amelyet az üdülési célú otthoncsere adott hozzá a timeshare üdülési tulajdonjog élményéhez.

Olyan rendszert hoztak létre, amely lehetővé tette, hogy a timeshare tulajdonosok elcseréljék azt az időt, amellyel saját üdülőjükben rendelkeztek az RCI csereprogramjában résztvevő más üdülőkben eltöltött, azonos időre.

Ez biztonságos felületet kínált a timeshare-tulajdonosoknak szerte a világon, hogy saját heteiket vagy pontjaikat a partnerüdülőinkben töltött üdülésre váltsák. Ez korábban ismeretlen rugalmasságot és választékot nyújtott, forradalmasítva az üdülés élményét emberek milliói számára.

Az üdülési csere népszerűsége a következő négy évtizedben egyre csak nőtt… mi pedig egyre csak növeltük tagsági előnyeinket.

Közel ötven év elteltével még mindig itt állunk Ön mellett, hogy az üdülési tulajdonjoga még erőteljesebben működjön, s hogy kiaknázhassa valódi utazási potenciálját.

Olyan tagsági szervezet vagyunk, amely a partnerüdülőinkben üdülési tulajdonjoggal rendelkező tapasztalt utazókat tömöríti.

Tagjainknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy üdülési tulajdonjogukat egy vagy több hetes tartózkodásra cseréljék tagtársaik ingatlanaiban szerte a világon, biztonságos partnerprogramunk keretében. Azonban sokkal több vagyunk annál, mint egy egyszerű, évi egyszeri csereüdülést moderáló szervezet.

Újraértelmezzük utazási élményét.

Ismerje meg a több mint 4 200 üdülőt, a 600 000-nél is több hotelt, a 345 000+ programot, az exkluzív hajókörutazási előnyöket és a főbb autókölcsönző márkákhoz való hozzáférést. Válogasson kedvére a tagsági opcióinkkal járó jutalmak közül, és élvezze, hogy még több termékjogosultsághoz férhet hozzá, amennyiben a legmagasabb szintű tagságunkra, az RCI Platinumra vált.

Ez az utazás új formája: mindent egy helyen. Minden csak az Ön élvezetét szolgálja.

ÖN IS A RÉSZESE SZERETNE LENNI?

Tagjainknak megadjuk a lehetőséget, hogy maguk alakítsák utazási élményeiket.
Még több megtakarítás. Még több kaland. Még több emlék.