Heti kevesebb mint 3 €-ért Ön is részese lehet tapasztalt utazókból álló globális hálózatunknak.* 

Éves előfizetéses tagságot kínálunk azoknak az utazóknak, akik üdülési joggal rendelkeznek a 4 200 partnerüdülőnk valamelyikében szerte a világon.

Ha csatlakozik az RCI-hez, az üdülési tulajdonjoga lesz az Ön valutája, amelyet végtelen utazási élményekre válthat.

Ezzel lehetősége nyílik:

 Világszerte kedvezményes üdüléseken részt venni – 4200 partnerüdülő, 600 000 hotel, világkörüli hajóutak és bakancslistás kirándulások közül választhat, ha felhasználja csereértékét vagy pontjait az árak csökkentésére.

 

 Turbózza fel a nyaralását autóbérlés, repülőjegyek, programok és reptéri transzferek hozzáadásával. Ráadásul az RCI Platinum szintre való váltással még jobban felturbózhatja tagságát, és így kedvezményes hozzáférést kaphat a reptéri várótermekhez. Mindez egy karnyújtásnyira az RCI.com oldalon.

ÉRTÉKES UTAZÁSOK TŐLÜNK ÖNNEK. BÁRMIKOR. BÁRHOVÁ.

LEGYEN ÖN IS A RÉSZESE

Mi vagyunk az Ön állandó útitársa, aki minden utazási igényét kielégíti.

Tetszik, amit lát?

Ha rendelkezik tulajdonjoggal RCI Weeks üdülőben, és szeretne csatlakozni hozzánk, kövesse az alábbi lépéseket Ha rendelkezik tulajdonjoggal RCI Points üdülőben, vegye fel a kapcsolatot a saját üdülővel, és tudja meg, hogyan csatlakozhat rajtuk keresztül.

KATTINTSON EGY TAGSÁGI LEHETŐSÉGRE, ÉS VÁGJON BELE!

* Egy kétéves tagság alapján: 299 € = 149.5€ / év. 149.5 € / az év 52 hete = 2.88 € / hét.

^55 euró hároméves megtakarítás. Az 55 euró megtakarítás kiszámítása = 299 euró kétéves normál beíratási díj, plusz 104 euró egyéves, nem beszedési megbízással történő megújítási díj, mínusz 348 euró hároméves normál beíratási díj.

^223 euró ötéves megtakarítás kiszámítása = 299 euró kétéves normál beíratási díj, plusz háromszor egyéves 104 euró/év nem beszedési megbízással történő megújítási díj, összesen 312 euró = 611 euró, mínusz 388 euró ötéves normál beíratási díj.