Olyan tagsági szervezet vagyunk, amely a partnerüdülőinkben üdülési tulajdonjoggal rendelkező tapasztalt utazókat tömöríti.

Ha csatlakozik hozzánk, az üdülési lehetőségek új világát hozzuk el Önnek.

Minden utazási igényedét kielégítjük – minden egy helyen, minden úthoz, bármikor, bárhova.

Fedezze fel, RCI tagként várhatóan milyen főbb előnyöket élvezhet.

„RCI tagságunknak köszönhetően a világ számos helyére eljutottunk az évek során.” Szenvedélyünk az utazás.”

Nina Shah, RCI tag

TETSZIK, AMIT LÁT?

Tagjaink nagyobb megtakarításokhoz, még több üdülési lehetőséghez és rugalmas fizetési módokhoz jutnak.

*Az RCI Europe tagok ugyanazon nemzetközi cseredíjat fizetik a szállás méretétől és helyétől függetlenül.

~Az RCI Weeks tagok a jogosult csereértéket az RCI Weeks hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

Az RCI Points tagok a jogosult pontokat az RCI Points hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

A hotel, az utazási termékek és szolgáltatások az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül foglalhatók le. Az Alliance Reservation Network hálózatra vonatkozó részletes feltételekért kattintson ide.

*A legjobb ár garantálása csak az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül végzett hotelfoglalásokra vonatkozik. A részletes feltételekért kattintson ide.

Az RCI Travel üzemeltetője/üzemeltetői olyan harmadik fél/felek, amely(ek) teljes mértékben felelős(ek) az összes szolgáltatás és termék Önnek történő biztosításáért. A harmadik fél/felek az „RCI Travel” márkanevet az RCI, LLC licence alapján használhatják.

Az RCI Travel vállalatnál történő foglalásokra a harmadik fél/felek feltételei vonatkoznak, amelyek az alábbi weboldalon érhetők el:

Repülőjegyek foglalása

Hajóutak foglalása

Az RCI nem vállal felelősséget a harmadik fél/felek által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Kérjük, tekintse meg az RCI Travel feltételeit itt  

Nem minden országban érhető el minden termék.

Ha Ön az Egyesült Királyságban vagy az Európai Unióban él: Ha Ön kettő vagy több utazási vagy egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatást foglal nálunk, akkor a 2018. évi szervezett utazási formákról és kapcsolódó utazási megoldásokról szóló rendeletnek (a továbbiakban „rendeletek”) megfelelő kapcsolódó utazási szolgáltatásokat kínálunk Önnek.

Amikor kapcsolódó utazási megoldásokat kínálunk Önnek, akkor fizetésképtelenségünk esetére gondoskodtunk a biztosítási fedezetről, a rendeletek előírásainak megfelelően. Itt olvashatja el a szabályzat részleteit.

^A cserevédelem feltételei itt olvashatók.