Kimaradnak a barátai a lehetőségek világából?

Ha barátai már rendelkeznek egy vagy több héttel valamelyik partnerüdülőnkben, sokkal többet tudunk adni nekik egy évenkénti üdülésnél.

Mi vagyunk a valaha volt legnagyobb üdülési kalandjuk hiányzó mozaikdarabkája!

Ha csatlakoznak hozzánk, csereüdülésekhez és exkluzív bérleti díjakhoz férhetnek hozzá világszerte 4 200 partnerüdülőben, kedvezményekhez több mint 600 000 hotelben, megtakarításokhoz a vezető autókölcsönző márkák révén, több mint 345 000 programhoz, exkluzív tagsági utazási kedvezményekhez, valamint rugalmas fizetési módokhoz, ideértve a tulajdonosi hetük cseréjét egy másik üdülőre, és még sok minden mást.

Ráadásul, ha bemutat minket egy barátjának, azt mindkettőjüknek 60 € jóváírással köszönjük meg, amely a barátja csatlakozásakor válik felhasználhatóvá a fiókjában.*

KÉSZEN ÁLL AZ INDULÁSRA? MI A KÖVETKEZO LÉPÉS?

*Szerződési feltételek: Ez az ajánlat nem vonható össze más promócióval, ajánlattal vagy kedvezménnyel. Az ajánlat nem vonatkozik a Wyndham Destination alkalmazottaira vagy a Wyndham Destination beszállítóira és azok alkalmazottaira, illetve nem hozható kereskedelmi forgalomba és/vagy nem használható fizetési eszközként. Fenntartjuk a jogot, hogy az ajánlatot előzetes bejelentés nélkül bármikor módosítsuk, meghosszabbítsuk és/vagy visszavonjuk. Hivatkozó tag: Ahhoz, hogy Ön jogosult legyen részesülni egy 60 €* értékű RCI kreditben, annak a timeshare-tulajdonosnak, akire hivatkozik, csatlakoznia kell és felvételt kell nyernie az RCI Weeks csereprogramba. A kreditet kizárólag bizonyos RCI termékekért és szolgáltatásokért (csereüdülés, plusz üdülés, last minute ajánlat vagy vendégigazolvány) való fizetéshez lehet felhasználni , és nem téríthető vissza, illetve nem váltható pénzre. A kredit az RCI Travel szolgáltatásokhoz nem használható fel. A hivatkozott tag ajánlásakor Ön megerősíti, hogy engedélyt kapott erre az illetőtől. Az ajánlható timeshare-tulajdonosok száma nincs korlátozva. A hivatkozó tagnak RCI tagnak kell maradnia, hogy megkaphassa „Ajánljon egy barátot” kreditjét, és nem szegheti meg az RCI feltételeinek egyikét sem. A kredit csak azután kerül jóváírásra a hivatkozó tag számára, hogy a hivatkozott timeshare-tulajdonos befizette a beíratási díját/díjait, az RCI elfogadta őt mint az RCI Weeks csereprogram tagját, és minden érvényben lévő „türelmi időszak” lejárt. A kredit a beíratástól számított hat hónapig lesz érvényes. Az ajánlat érvényét veszti, ha a hivatkozott timeshare-tulajdonos nem felel meg az RCI valamely követelményének, ha bármilyen érvényben lévő türelmi időszakon belül megszünteti RCI tagságát, ha az RCI elutasítja őt, illetve ha RCI tagsága bármilyen egyéb okból megszűnik. Az új tagok: A jelentkezőknek megfelelő módon teljesíteniük kell a beíratási folyamatot az rci.com-on, az RCI-nak el kell fogadnia őket, és meg kell felelniük az RCI feltételeinek a jelen ajánlatra való jogosultsághoz. Az új tag jelentkezési folyamata legfeljebb nyolc hetet vesz igénybe attól kezdődően, hogy az RCI megkapta a kitöltött online beíratási űrlapot. Háztartásonként csak egy új tag lesz jogosult az itt leírt új tagoknak szóló ajánlatra, és az új tag nem lakhat ugyanabban a háztartásban, mint a hivatkozó tag. Az új tagoknak saját timeshare héttel/hetekkel kell rendelkezniük valamely RCI partnerüdülőnél. Közvetlenül a jelentkezés előtti hat hónapban az új tag nem lehet RCI tag. Az ajánlat érvényét veszti, ha az új tag bármilyen érvényben lévő türelmi időszak során megszünteti RCI tagságát, ha az RCI elutasítja őt, vagy ha megszűnik RCI tagsága.