Egy vagy két hét egy üdülőhelyen. Pihentető hajókörút. Rövid kis pihenések a saját országában. All-inclusive egzotikus luxusutak. Éjszakai hoteltartózkodások munka vagy kikapcsolódás céljából.

Mindegyikre van opciónk. És még annyi minden másra.

RCI tagként világszerte több mint 100 ország 4 200 partnerüdülője közül válogathat, és több mint 600 000 szállodában kaphat kedvezményes árat.

És hogy mi a legjobb benne?

Ön választhatja ki a foglalás és fizetés módját.Használja fel a csereértékét vagy pontjait csereüdülésre vagy hoteltartózkodásai költségeinek csökkentésére.^

Az RCI Platinum tagok pénzbeli tagsági jóváírásokat is szereznek bizonyos tranzakciók után, melyeket későbbi csere- vagy plusz üdülésekre is felhasználhatják.

ÖN IS A RÉSZESE SZERETNE LENNI?

Tagjainknak megadjuk a lehetőséget, hogy maguk alakítsák utazási élményeiket.
Még több megtakarítás. Még több kaland. Még több emlék.

*Az RCI Europe tagok ugyanazon nemzetközi cseredíjat fizetik a szállás méretétől és helyétől függetlenül.

~Az RCI Weeks tagok a jogosult csereértéket az RCI Weeks hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

Az RCI Points tagok a jogosult pontokat az RCI Points hotel, utazási termékek és szolgáltatások programok kedvezményeihez használhatják fel, amelyek itt tekinthetők meg.

A hotel, az utazási termékek és szolgáltatások az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül foglalhatók le. Az Alliance Reservation Network hálózatra vonatkozó részletes feltételekért kattintson ide.

*A legjobb ár garantálása csak az Alliance Reservation Network hálózaton keresztül végzett hotelfoglalásokra vonatkozik. A részletes feltételekért kattintson ide.

Az RCI Travel üzemeltetője/üzemeltetői olyan harmadik fél/felek, amely(ek) teljes mértékben felelős(ek) az összes szolgáltatás és termék Önnek történő biztosításáért. A harmadik fél/felek az „RCI Travel” márkanevet az RCI, LLC licence alapján használhatják.

Az RCI Travel vállalatnál történő foglalásokra a harmadik fél/felek feltételei vonatkoznak, amelyek az alábbi weboldalon érhetők el:

Hajóutak foglalása

Az RCI nem vállal felelősséget a harmadik fél/felek által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Kérjük, tekintse meg az RCI Travel feltételeit itt  

Nem minden országban érhető el minden termék.

Minden RCI hajókörutak cseréjére vonatkozó foglalás után RCI cseredíjat kell fizetni, amely nem visszatéríthető.
Tekintse meg az RCI hajókörutak használati feltételeit itt.

Ha Ön az Egyesült Királyságban vagy az Európai Unióban él: Ha Ön kettő vagy több utazási vagy egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatást foglal nálunk, akkor a 2018. évi szervezett utazási formákról és kapcsolódó utazási megoldásokról szóló rendeletnek (a továbbiakban „rendeletek”) megfelelő kapcsolódó utazási szolgáltatásokat kínálunk Önnek.

Amikor kapcsolódó utazási megoldásokat kínálunk Önnek, akkor fizetésképtelenségünk esetére gondoskodtunk a biztosítási fedezetről, a rendeletek előírásainak megfelelően. Itt olvashatja el a szabályzat részleteit.